Aluminium Jaloezieën

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar weet je niet welke soort raambekleding het meest geschikt is?
Een aluminium jaloezie is een goede keus en zit je altijd goed.
Aluminium jaloezieën filteren het daglicht mooi en zijn de perfecte oplossing voor ieder raam, verkrijgbaar in vele kleuren en eenvoudig in onderhoud.

Aluminimum Jaloezien 1

Aluminimum Jaloezien 3


Kies de perfecte lamelbreedte

Aluminium jaloezieën van Zonnelux zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. De 70 mm lamel is een unieke lamelbreedte. Het geeft de jaloezie een robuuste uitstraling en creëert een shutter effect.


De Megaview

Sluit als een standaard 25 mm jaloezie, maar bij het openen ontstaat er een doorkijk zoals bij een 50 mm jaloezie. Megaview® geeft daardoor een goed uitzicht naar buiten, terwijl de privacy en lichtinval behouden blijft. Megaview® is alleen beschikbaar bij de 25 mm aluminium jaloezieën.


Geschikt voor de badkamer

We hebben aluminium jaloezieën in badkamerkwaliteit die geschikt zijn voor vochtige ruimte zoals de badkamer. De aluminium bovenbak en onderlat is vochtbestendig. Je kunt hiervoor kiezen uit de kleuren wit, crème en aluminium.


Geschikt voor iedere raamvorm

Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor deuren en ramen van iedere vorm, zoals ramen met een schuine kant (trapezium ramen). De aluminium jaloezieën worden op maat gemaakt en passen daarom altijd.


Eigenschappen aluminium jaloezieën

We hebben alle eigenschappen van onze aluminium jaloezieën voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of aluminium jaloezieën passen bij het raam en jouw wensen.

Levertijd

Ongeveer 2 weken

Afmetingen

Maximaal 400 cm breed en 300 cm hoog

Raamtypes

Houten jaloezieën zijn mogelijk bij: standaard ramen, trapezium ramen, draai-kiepramen, deuren, kunststof kozijnen en in een erker.

Lamelbreedtes

16mm - 25 mm - 35 mm - 50 mm

Elektrisch

Elektrische bediening is mogelijk

Aantal kleuren

Maar liefst 112 kleuren

Garantie

24 maanden

 WP van Veen
 4051 EW Ochten
 06 - 30 08 67 18
 kvk: 08111145