Aluminium Jaloezieën

 

 

 

Aluminimum Jaloezien 8

 

 

Kies de perfecte lamelbreedte

Aluminium jaloezieën van Zonnelux zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. De 70 mm lamel is een unieke lamelbreedte. Het geeft de jaloezie een robuuste uitstraling en creëert een shutter effect.

 

 

 

 

 

De Megaview

Sluit als een standaard 25 mm jaloezie, maar bij het openen ontstaat er een doorkijk zoals bij een 50 mm jaloezie. Megaview® geeft daardoor een goed uitzicht naar buiten, terwijl de privacy en lichtinval behouden blijft. Megaview® is alleen beschikbaar bij de 25 mm aluminium jaloezieën.
Aluminimum Jaloezien 1

Aluminimum Jaloezien 2

 

 

Geschikt voor de badkamer

We hebben aluminium jaloezieën in badkamerkwaliteit die geschikt zijn voor vochtige ruimte zoals de badkamer. De aluminium bovenbak en onderlat is vochtbestendig. Je kunt hiervoor kiezen uit de kleuren wit, crème en aluminium.

 

 

Geschikt voor iedere raamvorm

Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor deuren en ramen van iedere vorm, zoals ramen met een schuine kant (trapezium ramen). De aluminium jaloezieën worden op maat gemaakt en passen daarom altijd.

Aluminimum Jaloezien 3

Eigenschappen houten jaloezieën

We hebben alle eigenschappen van onze houten jaloezieën voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of houten jaloezieën passen bij het raam en jouw wensen. Wil je meer informatie? Bezoek dan een van onze Zonnelux verkooppunten.

Levertijd

Ongeveer 2 weken

Afmetingen

Maximaal 360 cm breed en 300 cm hoog

Lamelbreedtes

25 mm - 50 mm - 65 mm

Raamtypes

Houten jaloezieën zijn mogelijk bij: standaard ramen, trapezium ramen, draai-kiepramen, deuren, kunststof kozijnen en in een erker

Aantal kleuren

Maar liefst 89 kleuren