Plissé gordijnen

Plisségordijnen op maat komen helemaal tot hun recht in jouw interieur. Het is een veelzijdig, decoratief, trendy en functioneel raamdecoratie product. Geschikt voor iedere raamvorm. Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt als deze wordt opgetrokken. Zonnelux heeft plisségordijnen met plooibreedtes van 20 mm en 32 mm.

Aluminimum Jaloezien 1

Aluminimum Jaloezien 3


Geschikt voor ieder raam

Aluminimum Jaloezien 8

Plisségordijnen zijn geschikt voor iedere raamvorm. Denk daarbij aan rechte ramen, dakramen, ramen in het plafond, ronde ramen, ramen in de serre of ramen met een bijzondere vorm (trapezium/driehoek, vijfhoek, zeshoek).

Voor nagenoeg ieder raam bieden wij een plisségordijn op maat.


Transparant of verduisterend

Plissé is beschikbaar met zowel transparante als verduisterende stoffen. Het is zelfs mogelijk om een transparante en verduisterende stof in één product te plaatsen (dag & nacht model).

De koorden van een plisségordijn lopen door de gaatjes van de geplisseerde stof en zijn daardoor zichtbaar. Een plissé is minder verduisterend dan een Duette.

Aluminimum Jaloezien 1


Plisségordijnen met Top Down Bottom Up

Aluminimum Jaloezien 2

Het plisségordijn op maat maken we helemaal naar wens voor je, maar je kunt het openen van het plisségordijn ook naar eigen wens regelen.

Wil je de bovenzijde van het raam openhouden voor voldoende daglicht, maar aan de onderzijde de inkijk tegengaan? Hang het plisségordijn dan aan de onderzijde van het raam.

Met Top Down Bottom Up kun je daarnaast het plisségordijn ook in het midden van het raam hangen. Kortom; je kunt het plisségordijnen in ieder gewenste positie vastzetten.

Dit maakt het plisségordijn op maat onwijs praktisch in gebruik.


Bekijk de sfeerfoto's door er op te klikken

Maak voor meer informatie een afspraak

 WP van Veen
 4051 EW Ochten
 06 - 30 08 67 18
 kvk: 08111145