Zonnelux shutters

Een van de populairste soorten raamdecoratie van het moment zijn shutters. Houten shutters worden op maat gemaakt en zijn dus voor iedere raamsoort en raamsituatie een passende oplossing.

Van ronde ramen tot schuine ramen en van boogramen tot trapezium ramen; alles is mogelijk!

Houten jaloezieen


Lamelbreedtes

Duette raamdecoratie

De Eco-line, Top-line en Rivièra shutters zijn leverbaar met 60 mm en 90 mm lamelbreedtes. Top-line is er ook met een 35 mm lamel.

Hoe smaller de lamel, des te minder lichtinval. Voor een rustig uitzicht naar buiten kies je voor een brede lamel.


ClearView

ClearView is een verborgen bediening zonder bedieningslat. Door het handmatig kantelen van de middelste lamel volgen de overige lamellen vanzelf.

Shutters zijn ook verkrijgbaar met een bedieningslat in het midden van elk paneel.

Duette raamdecoratie


Jarenlang genieten van de prachtige kleur

Duette raamdecoratie

De shutter collectie bestaat uit 18 gelakte kleuren en 6 speciale afwerkingen. Tegen meerprijs kun je de shutter in iedere RAL, Sikkens of NCS-kleur bestellen.

Wij spuiten onze shutters met een waterdragende, milieuvriendelijke lak die uv-bestendig is. Voor een optimaal resultaat worden de lamellen met twee lagen grondlak en één kleurlak gespoten.

De Zonnelux shutters blijven jarenlang prachtig.


Shutters van Zonnelux

Zonnelux heeft vier verschillende shutters in haar assortiment: Eco-line, Top-line, Rivièra en Piet Boon by Zonnelux shutters. Wil je meer weten over shutters?

We geven je informatie over de houtsoort, vorm van de lamel, lamelbreedtes en bedieningsvormen. Daarnaast zijn shutters geschikt voor vele raamtypes.

Duette raamdecoratie


Bekijk de sfeerfoto's door er op te klikken

Maak voor meer informatie een afspraak

 WP van Veen
 4051 EW Ochten
 06 - 30 08 67 18
 kvk: 08111145